lördag 9 februari 2013

Kväller och helt slut

Jag och skruttarna har intagit soffan för kvällsgos. De har fått sitt lördagsgodis och vi ser Bärgarns film. Kenny åkte till sin familj för att fira barnens farmor som fyllt år, vi följde inte med eftersom att vi skulle vara där en timme innan barnens läggdags. Så himla kul är det inte med övertrötta griniga barn.

Men vilken dag vi haft. Kladdkakefika och hemmet fullt av barn. Det har sprungits och tjoats för fullt tills alla blev trötta och sura ;-)

Klockan fyra hörde den griniga gubben ovanför av sig till Kenny och klagade på att barnen lät. Jahopp?! Jo men nu är det ju tillåtet att ha barn i flerfamiljshus och ifall någon missat det så låter barn? Man får till och med ta emot besök av flera barn samtidigt så att det låter ganska mycket.
Gnälligt folk borde bo i små stugor i skogen.
Det gäller ALLA gnälliga människor i flerfamiljshus. Hur svårt ska det vara att förstå att människor låter och att när vi bor så här nära inpå varandra så får man ha överseende med det? Klagar på varandra gör man när det är riktigt befogat. Inte för att man lever ett normalt liv!
Jäkla gnällspikar.

Nu ska vi visst se Dino 2. 45 minuter, sedan är det jag som stoppar två ganska trötta men lyckliga pojkar i säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar