tisdag 11 september 2012

Lilla gos

Min lilla skrutt somnade sittande i soffan. Nu är det bestämt, han får helt enkelt börja sova innan lunchen och så får han äta lunch när Melvin äter mellis.

Funderar kring den här nya slags reklamen företag får alldeles gratis via facebook. Anställda gör (säkert inte utan beräkning) makalösa saker för kunder som sedan skriver om det på facebook och alla (nåja, nästan) läser om det och blir imponerade och tänker att det där, det är service minsann!
Senaste var en anställd på MQ som erbjöd sig att på sin fritid åka hem till en kund som råkat köpa fel storlek på en klänning med en i rätt storlek. All heder, det var väl jättefint. Men tänkt på all gratis reklam MQ får nu?
Likaså Liseberg som släppte in en mamma gratis då hon glömt sin biljett eller vad det var.. Så klart finns en tanke bakom allt detta? Eller är jag bara pessimistisk? ;-)
Kanske ska man tro på människan godhet? Men nja. Nä. Jag köpert inte. Det finns alltid en dold agenda och ingen gör något de inte själva tjänar på i slutänden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar