onsdag 15 maj 2013

Gråzon

Idag har vi haft en annorlunda dag, en ganska krävande. Hemma med "sjukt" barn. Dvs för sjuk för förskola men för frisk för att ligga och vila. Så vi har sett en del film, lekt men även bråkat. Haft morfarn över på pizzalunch och tagit en tupplur.
Halvfriska barn är nog det värsta, man måste hålla sig hemma medan barnen ändå är pigga.. Jag låter inte Melvin gå ut när han är hemma oavsett om han är pigg eller inte för är man hemma "sjuk" håller man sig lugn. Så är det bara. Men det leder förstås till en del bråkigheter när han sedan känner sig pigg och vill hitta på saker. En jäkla gråzon.
Imorgon får han gå till förskolan. Förutsatt att hostan släpper lite så att han kan sova ordentligt inatt. Vill att han ska orka och känna sig helt frisk om han ska dit.

Själv är jag så trött. Så där så att man inte kan hålla sig vaken hur gärna man än villl. Man tänker att "jag ska bara blunda en kort stund" och sedan sover man djupt. Om och om igen har det varit så idag. Tur att Melvin är så pass stor att han klarar sig själv en stund framför en film medan mamman snarkar i soffan. Krake.

Borde väl bli en tidig kväll ikväll. Får se hur det blir med den saken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar