onsdag 22 maj 2013

Nattinatti

Redan. Helt otroligt! Men det lär ta ett tag innan jag somnar för jag har inte tagit någon medicin ikväll. Har nämligen märkt av att ska jag upp tidigt så är det nästan omöjligt om jag tagit medicin, jag är som däckad. Så antingen får jag sova ordentligt på natten och inte komma upp på morgonen eller ha en bökig natt men faktiskt kunna tänka klart när klockan ringer. 

Jag blev tjurig förut. Sedan insåg jag hur dumt det var och så typiskt mig det var. Av många olika saker så misslyckades jag med en och då är det den jag hänger upp mig på istället för att vara nöjd med det jag gjorde bra. Inte speciellt givande sätt att tänka. 
Jag och Melvin bakade över 100 goda fina bullar. Jag gjorde två morotskakor, två tårtbottnar, vit chokladmousse och dumlemousse som blev bra alltihop. Och så var det den där nedriga mörka chokladmoussen som skar sig. Jag kan inte minnas att jag misslyckats så fatalt förut? Den åkte i soporna. Fyfan! Får göra om den imorgon... 
Just det, jag knådade ihop en lite halvful knubbig kanin med galna ögon som ska få pryda Elliots tårta också. Hehe. Gulligt ska det vara. Och några fjärilar och blommor. Huvudsaken är att huvudpersonen blir nöjd på Lördag och det tror jag nog. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar